Αλλάξτε την αύρα σας

   Κάθε αλλαγή στη ζωή μας ξεκινάει με την αλλαγή των σκέψεων μας.

   Όλοι έχουμε ουσιαστικά απεριόριστες δυνατότητες και μπορούμε να πετύχουμε οτιδήποτε θέλουμε, φτάνει να είμαστε διατεθειμένοι να ορίζουμε στόχους, να δουλέψουμε σκληρά και να πληρώνουμε το τίμημα.

   Κοιτάξτε την αύρα σας και δείτε ποιοι τομείς χρειάζονται βελτίωση. Μπορεί να χρειάζεται να αλλάξετε τη νοοτροπία σας απέναντι στη δουλειά σας. Μπορεί να πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και φιλικοί. Ίσως πρέπει να αρχίσετε να μετατρέπετε όσο πιο πολλές αρνητικές σκέψεις μπορείτε σε θετικές.

Μπορεί να έχετε κακές συνήθειες που θέλετε να διορθώσετε. Ίσως θέλετε να κόψετε το κάπνισμα ή να αλλάξετε τις συνήθειες σας στο φαγητό. Η αύρα θα σας πει ποιοι τομείς χρειάζονται βελτίωση. Μερικοί από τους τομείς μπορεί να σας κάνουν έκπληξη.



    Αν αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, θα μεταμορφωθεί και η όψη της αύρας σας.

   Τα άτομα με θετική σκέψη είναι από τη φύση τους αισιόδοξα και έχουν μεγάλη, φωτεινή, εκτεταμένη αύρα. Οι σκέψεις τους τους   κρατούν υγιείς και τους δίνουν σωστά κίνητρα και ετοιμότητα για δράση.

   Τα άτομα με αρνητική αυτοεκτίμηση επιτυγχάνουν ένα μικρό κλάσμα μόνο των δυνατοτήτων τους. Οι δυνατότητες αποκαλύπτονται στην αύρα και είναι ορατές για όποιον ξέρει να τις δει, αυτοί οι άνθρωποι όμως δεν αφήνουν τον εαυτό τους να προχωρήσει και μπλοκάρουν τις δυνατότητές τους. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να αλλάξετε την αυτοεκτίμηση σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

   Βάλτε σημαντικούς στόχους που να αξίζουν τον κόπο. Το ξέρετε ότι η τεράστια πλειονότητα του ανθρώπινου πληθυσμού περνά τη ζωή της παρασυρόμενη εδώ κι εκεί, χωρίς να έχει σαφείς στόχους. Οι περισσότεροι άνθρωποι καταβάλλουν πολύ προσπάθεια για να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές παρά για να βρουν πού θέλουν να πάνε στη ζωή τους.

    Δεν είναι εύκολα να καθορίσετε στόχους αν δεν το έχετε ξανακάνει στο παρελθόν, η προσπάθεια  όμως θα σας ανταμείψει με πολλούς τρόπους. Θα έχετε κάτι στο οποίο να στοχεύετε, ένα αίσθημα κατεύθυνσης και σκοπού. Και η αύρα θα τα καθρεφτίζει όλα αυτά, καθώς θα γίνει μεγάλη, εκτεταμένη και όμορφη.

   " Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα . "
Neil Armstrong